Autokoulu Strada Oy – Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi

Mopo (AM120) – kurssi

Tervetuloa mopoilemaan! Kurssi alkaa aina teoriaopinnoilla verkossa ja teoriakokeeseen harjoittelulla. EAS (Ensimmäisen Ajokortin Suorittaja) verkkotunnit on pakollinen kaikille ensimmäistä ajokorttia suorittaville. EAS sisältää 4 verkkotuntia (4*45min), jotka suoritetaan kotona tietokoneella tai mobiililaitteella. Tunteja voi suorittaa ma-to 8-22 ja pe-su 8-16 (poikkeuksena pyhäpäivät). Teoriakokeeseen pääse kuukautta ennen kun täyttää 15 vuotta ja kun ajokorttilupa on myönnetty sekä EAS tunnit on suoritettu.

Ajo-opetus voidaan aloittaa kun teoriakoe on hyväksytty ja 15 vuotta ikää on täynnä. Pakollista ajo-opetusta ei laki vaadi, jokainen voi siis itse valita sopivan ajotunti määrän. Meillä on erilaisia opetuspaketeja, joista voi valita itselleen sopivimman. Lisätunteja voi aina ostaa tarvittessa.

Lisäksi suosittelemme oppimisympäristöä, joka sisältää itseopiskelutehtäviä, tasokokeet, e-kirjan sekä teoriakoeharjoitteluohjelman. Oppimisympäristö kuuluu osaan kursseista jo valmiiksi. 

Kysy lisää, niin katsotaan juuri Sinulle sopiva opetuspaketti.
Toimisto Myyrmäessä, uomatie 4 (ma 10-17, ti 10-14, ke 13-17, to 10-14)
Soita 0103205890
laita viestiä 0404559628 (text/whatsApp)
sähköposti toimisto@strada.fi

175667112_5876975088983089_8927746725171872463_n

Tervetuloa mopoilemaan! Kurssi alkaa teoriaopinnoilla ja teoriakokeeseen harjoittelulla. Teoriakokeeseen pääse kuukautta ennen kun täyttää 15 vuotta ja kun ajokorttilupa on myönnetty. Ajo-opetus voidaan aloittaa kun teoriakoe on hyväksytty ja 15 vuotta ikää on täynnä. Pakollista ajo-opetusta ei laki vaadi, jokainen voi siis itse valita sopivan ajotunti määrän. Lisäksi suosittelemme oppimisympäristöä, joka sisältää itseopiskelutehtäviä, tasokokeet, e-kirjan sekä teoriakoeharjoitteluohjelman. Oppimisympäristö kuuluu osaan kursseista jo valmiiksi. Voit ostaa myös pelkän teoriakoeharjoittelun.

Avaa hinnasto

Tervetuloa mopoilemaan! Kurssi alkaa teoriaopinnoilla ja teoriakokeeseen harjoittelulla. Teoriakokeeseen pääse kuukautta ennen kun täyttää 15 vuotta ja kun ajokorttilupa on myönnetty. Ajo-opetus voidaan aloittaa kun teoriakoe on hyväksytty ja 15 vuotta ikää on täynnä. Pakollista ajo-opetusta ei laki vaadi, jokainen voi siis itse valita sopivan ajotunti määrän. Lisäksi suosittelemme oppimisympäristöä, joka sisältää itseopiskelutehtäviä, tasokokeet, e-kirjan sekä teoriakoeharjoitteluohjelman. Oppimisympäristö kuuluu osaan kursseista jo valmiiksi. Voit ostaa myös pelkän teoriakoeharjoittelun.   Mopohinnasto 23

Tervetuloa mopoilemaan! Kurssi alkaa teoriaopinnoilla ja teoriakokeeseen harjoittelulla. Teoriakokeeseen pääse kuukautta ennen kun täyttää 15 vuotta ja kun ajokorttilupa on myönnetty.

Ajo-opetus voidaan aloittaa kun teoriakoe on hyväksytty ja 15 vuotta ikää on täynnä. Pakollista ajo-opetusta ei laki vaadi, jokainen voi siis itse valita sopivan ajotunti määrän. 

Lisäksi suosittelemme oppimisympäristöä, joka sisältää itseopiskelutehtäviä, tasokokeet, e-kirjan sekä teoriakoeharjoitteluohjelman. Oppimisympäristö kuuluu osaan kursseista jo valmiiksi.

Voit ostaa myös pelkän teoriakoeharjoittelun.

Avaa hinnasto