Autokoulu Strada Oy – Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi

Terveysperusteiset ajokyvynarvioinnit

Autokoulu Strada Oy tekee lääkärin määräämiä ajonarviointeja manuaali- ja automaattivaihteisilla henkilöautoilla. Arviointi on luottamuksellinen ja pituudeltaan tunnin mittainen, jonka aikana tarkastellaan kuljettajan kykyä liikkua liikenteessä taajamassa ja taajaman ulkopuolella turvallisesti. Arvioinnin suorittaa kokenut, ajoterveyteen perehtynyt liikenneopettaja ja arvioinnista annetaan aina kirjallinen lausunto asiakkaalle sekä toinen kappale suoraan arviota pyytäneelle lääkärille.

Terveysperusteinen ajonarviointi, alk. 195€

Arvioinnin aikana varmistetaan, että kuljettaja kykenee käyttämään sujuvasti kaikkia auton hallintalatteita. Tämän lisäksi tarkastellaan kuljettajan kykyä tehdä havaintoja, hänen stressitasoaan, omien virheiden sietokykyä, ajon suunnitelmallisuutta sekä oman toiminnan arviointia. Liikenteessä ajamista ei arvioida Traficomin ajokokeen arviointiohjeen pohjalta, vaan tavoitteena on selvittää kokonaisvaltaisesti arvioitavan kyky toimia liikenteessä turvallisesti.

Arvioinnin päätteeksi annettavassa palautteessa arvioija kertoo asiakkaalle lausuntoon kirjattavat asiat sekä laitteet ja apuvälineet, mitä kuljettaja tulee mahdollisesti tarvitsemaan ajoneuvossaan.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Toimipiste Myyrmäessä, Uomatie 4, Louhelan juna-aseman vieressä
Puhelinpalvelu p.010 320 5890
text / WhatsApp p. 040 455 9628
toimisto@strada.fi

Toimisto ja puhelinpalvelu palvelevat ma 10-17, ti 10-14, ke 13-17 ja to 10-14 tai ajanvarauksella!

AIHEESEEN LIITTYVIÄ LINKKEJÄ:

SAKRY Suomen Ajokyvynarvioitsijat Ry

Muistipotilaan ajoterveyden arviointi – Potilaan Lääkärilehti

Autokoulu Strada Oy tekee lääkärin määräämiä ajonarviointeja manuaali- ja automaattivaihteisilla henkilöautoilla. Arviointi on luottamuksellinen ja pituudeltaan tunnin mittainen, jonka aikana tarkastellaan kuljettajan kykyä liikkua liikenteessä taajamassa ja taajaman ulkopuolella turvallisesti. Arvioinnin suorittaa kokenut, ajoterveyteen perehtynyt liikenneopettaja ja arvioinnista annetaan aina kirjallinen lausunto asiakkaalle sekä toinen kappale suoraan arviota pyytäneelle lääkärille. Terveysperusteinen ajonarviointi, alk. 195€ Arvioinnin aikana varmistetaan, että kuljettaja kykenee käyttämään sujuvasti kaikkia auton hallintalatteita. Tämän lisäksi tarkastellaan kuljettajan kykyä tehdä havaintoja, hänen stressitasoaan, omien virheiden sietokykyä, ajon suunnitelmallisuutta sekä oman toiminnan arviointia. Liikenteessä ajamista ei arvioida Traficomin ajokokeen arviointiohjeen pohjalta, vaan tavoitteena on selvittää kokonaisvaltaisesti arvioitavan kyky toimia liikenteessä turvallisesti. Arvioinnin päätteeksi annettavassa palautteessa arvioija kertoo asiakkaalle lausuntoon kirjattavat asiat sekä laitteet ja apuvälineet, mitä kuljettaja tulee mahdollisesti tarvitsemaan ajoneuvossaan. Yhteystiedot ja ajanvaraus Toimipiste Myyrmäessä, Uomatie 4, Louhelan juna-aseman vieressä Puhelinpalvelu p.010 320 5890 text / WhatsApp p. 040 455 9628 toimisto@strada.fi Toimisto ja puhelinpalvelu palvelevat ma 10-17, ti 10-14, ke 13-17 ja to 10-14 tai ajanvarauksella!   AIHEESEEN LIITTYVIÄ LINKKEJÄ JA UUTISIA: Muistipotilaan ajoterveyden arviointi – Potilaan Lääkärilehti (2014)