Autokoulu Strada Oy – Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi

Opetuslupalaiset

Me Autokoulu Stradassa autamme mielellämme opetuslupaoppilaita ja heidän opettajiaan. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja lain vaatimien pakollisten EAS turvallisuuskoulutuksen ja RTK riskientunnistamiskoulutuksen lisäksi. Tarjolla on valmiiden teoriamateriaalien lisäksi myös yksilöityjä ajotunteja toiveidesi mukaan. Haluatko esimerkiksi varmuutta ennen ajokoetta tai vinkit täydelliseen taskuparkkiin? Ammattiopettajalta saat vinkit ajokokeeseen, voidaan harjoitella sinulle vaikeita asioita tai tutustua mahdolliseen ajokoeympäristöön.

EAS Ensimmäisen Ajokortin Suorittajan teoriapaketti liikenteen perusteista, 4*45min verkkotunteina. Suoritettava ennen opetuslupa ajo-opetuksen alkamista. Todistus oltava mukana ajo-opetuksessa sekä teoriakokeessa.

RTK Riskientunnistamiskoulutus, pakollinen kaikille ennen ajokoetta. Todistus tulee ottaa mukaan ajokokeeseen. Teoriaopetus 4*45min verkkotunteina ja ajo-opetus 4*50min (taajama, maantie, liukas ja pimeä).
Ajo-opetuksen osalta voit valita, haluatko RTK paketin Auto vai Simulaattori. Auto paketissa ajetaan neljästä ajotunnista kolme autolla ja vain yksi simulaattorilla. Auto paketissa pääset oikealla autolla ajoharjoitteluradalle testailemaan erilaisia liukkaankelin harjoituksia. Kun taas simu paketissa kolme tuntia ajetaan simulaattorilla ja yksi autolla.

Kysy lisää, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva opetuspaketti.
Toimisto Myyrmäessä, uomatie 4 (ma 10-17, ti 10-14, ke 13-17, to 10-14)
Soita 0103205890 tai laita viestiä 0404559628 (text/whatsApp)
sähköposti toimisto@strada.fi

Paljon lisätietoa opetusluvalla opettamisesta saa www.ajokortti-info.fi sivuilta ja Ajovarman palvelupisteistä.

pexels-malte-luk-1397751
Me Autokoulu Stradassa autamme mielellämme myös opetuslupaoppilaita ja heidän opettajiaan. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja lain vaatimien pakollisten EAS – turvallisuuskoulutuksen ja RTK – riskientunnistamiskoulutuksen lisäksi. Tarjolla on valmiiden teoriamateriaalien lisäksi myös yksilöityjä teoria- ja ajotunteja toiveidesi mukaan. Kysy lisää, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva opetuspaketti. Paljon lisätietoa opetusluvalla opettamisesta saa www.ajokortti-info.fi sivuilta ja Ajovarman palvelupisteistä. Oplu