Autokoulu Strada Oy – Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi

Simulaattori

Simulaattorimme sijaitsee Myyrmäen toimipisteellämme, osoitteessa Uomatie 4, aivan Louhelan juna-aseman vieressä. Paikalle pääset siis helposti Junalla (I tai P) sekä useilla busseilla.

Mikäli et löydä meille, soita Myyrmäen toimistoon p. 0103205890, niin ohjaamme sinut perille. Ajat varaat joko oman ajo-opettajasi kanssa, tai sihteerin kanssa. 

Stradan simulaattori, Degener, on mahdollisimman realistiseksi tehty kone, jolla voit suorittaa mm. käsittelyä, kaupunkireittejä, kääntymistä ja etuajo-oikeuksia, sekä riskietunnistamisajoja, kuten pimeänajon ja jopa liukkaankelin ajoharjoittelun! Muistathan kuitenkin että simulaattori on kone, eikä näin vastaa täysin autolla ajoa.

Simulaattorimme sijaitsee Myyrmäen toimipisteellämme, osoitteessa Uomatie 4, aivan Louhelan juna-aseman vieressä. Paikalle pääset siis helposti Junalla (I tai P) sekä useilla busseilla. Mikäli et löydä meille, soita Myyrmäen toimistoon p. 010 320 5890, niin ohjaamme sinut perille. Ajat varaat joko oman ajo-opettajasi kanssa, tai sihteerin kanssa. Stradan simulaattori, Degener, mahdollisimman realistiseksi tehty kone, jolla voit suorittaa mm. käsittelyä, kaupunkireittejä, kääntymistä ja etuajo-oikeuksia, sekä riskietunnistamisajoja! Simu2, Degener