Autokoulu Strada Oy – Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi

Ajokorttiluvan hakeminen

AJOKORTTILUVAN HAKEMINEN SÄHKÖISESTI
Jokaisen autokoulun aloittavan on haettava ajokorttilupaa. Ajokorttiluvan voi hakea helposti netistä, www.traficom.fi – oma asiointi -palvelun kautta.

Sähköiseen hakemukseen tarvitset omat pankkitunnukset, joilla pääset tunnistautumaan palveluun, sekä sähköisessä muodossa oleva allekirjoitus ja valokuva. Valokuva tulee uusimmasta voimassa olevasta passista, henkilökortista tai ajokortista. Sähköisen hakemuksen käsittelymaksu on 24€, ja se maksetaan ajokorttiluvan hakemisen yhteydessä.

AJOKORTTILUVAN HAKEMINEN AJOVARMAN TOIMIPISTEELLÄ
Voit hakea ajokorttilupaa suoraan Ajovarman palvelupisteessä. Varaa aika Ajovarman lupapalveluihin www.traficom.fi/varaa-aika-ajovarmaan, näin vältyt jonottamiselta.  Mukaan tarvitset silloin;

  • Ajokorttilupahakemus (saat sen Ajovarmalta*)
  • Kuvallinen henkilötodistus, passi tai aiempi ajokortti
  • Kaksi passivalokuvaa (Jos sinulle on myönnetty ajokortti, henkilökortti tai passi viimeisen viiden vuoden sisällä, uusia kuvia ei tarvita.)
  • Ajokorttilupamaksu 39 € (Maksu suoritetaan kortilla tai käteisellä)

* Huom! Ajokorttilupahakemuksessa annat vakuutuksen omasta terveydentilastasi ajokorttia varten (ajokortti ryhmä 1 eli B, A, AM120/121, T). Jos et pysty tätä vakuutusta antamaan, tulee sinun toimittaa liitteeksi  lääkärin lausunto ajokyvystä (alle 6 kk vanha).

Hoidathan ajokorttiluvan kuntoon mahdollisimman pian autokoulun aloitettuasi. Tutkintoja ei voida varata ennen kuin ajokorttilupasi on myönnetty. Ajokorttilupa on voimassa 3 vuotta.

tutvo-ja-asiakas-auton-luona-1200x628px
AJOKORTTILUVAN HAKEMINEN SÄHKÖISESTI Jokaisen autokoulun aloittavan on haettava ajokorttilupaa. Ajokorttiluvan voi hakea helposti netistä, www.traficom.fi – oma asiointi -palvelun kautta. Sähköiseen hakemukseen tarvitset omat pankkitunnukset, joilla pääset tunnistautumaan palveluun, sekä sähköisessä muodossa oleva allekirjoitus ja valokuva. Valokuva tulee uusimmasta voimassa olevasta passista, henkilökortista tai ajokortista. Sähköisen hakemuksen käsittelymaksu on 24€, ja se maksetaan ajokorttiluvan hakemisen yhteydessä. AJOKORTTILUVAN HAKEMINEN AJOVARMAN TOIMIPISTEELLÄ Voit hakea ajokorttilupaa suoraan Ajovarman palvelupisteessä. Varaa aika Ajovarman lupapalveluihin www.traficom.fi/ajanvaraus, näin vältyt jonottamiselta.  Mukaan tarvitset silloin;
  • Ajokorttilupahakemus (saat sen Ajovarmalta*)
  • Kuvallinen henkilötodistus, passi tai aiempi ajokortti
  • Kaksi passivalokuvaa (Jos sinulle on myönnetty ajokortti, henkilökortti tai passi viimeisen viiden vuoden sisällä, uusia kuvia ei tarvita.)
  • Ajokorttilupamaksu 39 € (Maksu suoritetaan kortilla tai käteisellä)
* Huom! Ajokorttilupahakemuksessa annat vakuutuksen omasta terveydentilastasi ajokorttia varten (ajokortti ryhmä 1 eli B, A, AM120/121, T). Jos et pysty tätä vakuutusta antamaan, tulee sinun toimittaa liitteeksi  lääkärin lausunto ajokyvystä (alle 6 kk vanha). Hoidathan ajokorttiluvan kuntoon mahdollisimman pian autokoulun aloitettuasi. Tutkintoja ei voida varata ennen kuin ajokorttilupasi on myönnetty. Ajokorttilupa on voimassa 3 vuotta.