Autokoulu Strada Oy – Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi

RTK Riskientunnistamis -koulutus

RTK Riskientunnistamiskoulutus on pakollinen kaikille B-korttia suorittaville ja se pitää olla suoritettuna ennen ajokoetta. Myös B-korttia opetusluvalla suorittavien tulee osallistua autokoulussa järjestettävään RTK-koulutukseen ennen ajokoetta. Todistus kurssista tulee olla mukana ajokokeessa.

Kurssi sisältää:

  • 4*45min teoriatunnit (suoritetaan verkkotunteina)
  • 4*50min ajotunnit (taajama, maantie, liukas ja pimeä)

Voit halutessasi ajaa ajotunneista kolme simulaattorilla ja yhden autolla, tai toisin päin eli yksi simulaattorilla ja kolme autolla. Ajotunnit simulaattorilla suoritetaan toimipisteellämme Myyrmäessä.

RTK suositellaan suoritettavaksi siinä vaiheessa, kun ajokokemusta on jo kertynyt liikenteessä ja auton käsittely- ja hallintataidot sekä liikenteessä toimiminen ovat hyvin hallinnassa, eli mahdollisimman lähellä ajokoetta.

snow, road, suv-1281636.jpg
RTK Riskientunnistamiskoulutus on pakollinen kaikille B-korttia suorittaville ja se pitää olla suoritettuna ennen ajokoetta. Myös B-korttia opetusluvalla suorittavien tulee osallistua autokoulussa järjestettävään RTK-koulutukseen ennen ajokoetta. Todistus kurssista tulee olla mukana ajokokeessa. Ajotunnit simulaattorilla suoritetaan Myyrmäen toimipisteellä. RTK suositellaan suoritettavaksi siinä vaiheessa, kun ajokokemusta on jo kertynyt liikenteessä ja auton käsittely- ja hallintataidot sekä liikenteessä toimiminen ovat hyvin hallinnassa, eli mahdollisimman lähellä ajokoetta. RTK