Autokoulu Strada Oy – Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi

Teoriakoe

Teoriakoe suoritetaan tablettitietokoneella valitsemassasi Ajovarma Oy:n toimipisteessä. Kokeessa on sanallisia monivalintakysymyksiä, kuvakysymyksiä liikennetilanteista sekä riskikysymyksiä. Kysymysten määrä riippuu suoritettavasti korttiluokasta, ja kokeen kokonaisvastausaika on 30 minuuttia. Mikäli sinulla on lukihäiriö, ja siitä asianmukainen todistus, on sinulla oikeus varata 60 minuutin mittainen teoriakoe. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, ruotsi tai englanti, voit saada pidennetyn teoriakokeen. Alla video-ohjeet teoriakokeen suorittamiseen, joka kannattaa ehdottomasti katsoa ennen teoriakokeeseen menoa.AA TEORIAKOE SOITTAMALLA AUTOKOULULLE p.010 320 5890 TAI KÄYMÄLLÄ TOIMISTOLLAMME! SAMALLA SAAT TARVITTAVAT TODSTU

Teoriakokeeseen tarvitset mukaasi:

  • Kuvallisen henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, henkilökortti, passi)
  • EAS -todistus (Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutuksesta), jos suoritat ensimmäistä ajokorttiasi.
  • Virallisen huoltajasi suostumus, jos suorittamasi ajokorttiluokan vähimmäisikä on alle 18 ja olet alaikäinen (A1, AM120, AM121, T)
  • Teoriskoemaksu (suoritetaan suoraan Ajovarmalle erillisen maksulinkin kautta, tai paikan päälle käteisellä/kortilla).

MUISTA SIIS PYYTÄÄ AUTOKOULULTA SÄHKÖPOSTIISI TARVITTAVAT TODISTUKSET MUKAASI KOKEESEEN!

 

Taulukosta näet kysyttävien kysymysten määrän per osio, suluissa vaadittava minimipistemäärä.

 

 

Teoriakoe suoritetaan tablettitietokoneella valitsemassasi Ajovarma Oy:n toimipisteessä. Kokeessa on sanallisia monivalintakysymyksiä, kuvakysymyksiä liikennetilanteista sekä riskikysymyksiä. Kysymysten määrä riippuu suoritettavasti korttiluokasta, ja kokeen kokonaisvastausaika on 30 minuuttia. Mikäli sinulla on lukihäiriö, ja siitä asianmukainen todistus, on sinulla oikeus varata 60 minuutin mittainen teoriakoe. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, ruotsi tai englanti, voit saada pidennetyn teoriakokeen. Alla video-ohjeet teoriakokeen suorittamiseen, joka kannattaa ehdottomasti katsoa ennen teoriakokeeseen menoa. VARAA TEORIAKOE SOITTAMALLA AUTOKOULULLE p.010 320 5890 TAI KÄYMÄLLÄ TOIMISTOLLAMME! SAMALLA SAAT TARVITTAVAT TODISTUKSET JA OHJEET TEORIAKOKEESEEN. Teoriakokeeseen tarvitset mukaasi:
  • Kuvallisen henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, henkilökortti, passi)
  • E100-lomake (C1 ja C1E-kurssin suorittajat)
  • Todistus Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutuksesta (EAS), jos suoritat ensimmäistä ajokorttiasi.
  • Virallisen huoltajasi suostumus, jos suorittamasi ajokorttiluokan vähimmäisikä on alle 18 ja olet alaikäinen (A1, AM120, AM121, T)
  • Tutkintomaksun (suoritetaan suoraan Ajovarmalle erillisen maksulinkin kautta, tai paikan päälle käteisellä/kortilla).
MUISTA SIIS PYYTÄÄ AUTOKOULULTA SÄHKÖPOSTIISI TARVITTAVAT TODISTUKSET MUKAASI KOKEESEEN! Teoriakokeen virherajat 1.7.2018