Autokoulu Strada Oy – Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi

Webauton oppimisympäristö

Webauto
(www.kuljettajaopetus.fi/strada) 
Sieltä löydät kaikki autokouluasi koskevat aikataulut, teoria- ja ajotunnit. Mikäli olet kurssisi yhteydessä ostanut oppimisympäristön käytön (AM, A, B), on sinulla laaja paketti itseopiskelu-materiaalia aina mukanasi. Itseopiskelu (AM, A, B)  sisältää videoita, tehtäviä, tasokokeita, e-kirjan sekä Netreeni teoriakoeharjoittelu -ohjelman.

Mikäli suoritat BE -korttia, on sinulla käytössä Netreeni teoriakoeharjoittelu -ohjelma sekä sähköinen oppikirja.

Tunnukset ja salasanan löydät opetussopimuksestasi. Mikäli olet unohtanut salasanasi, ota yhteys Stradan toimistoon.

Verkkotunnit Webauto
EAS ja RTK, sekä A2/A korotuksen -teoriatunnit suoritetaan verkkotunteina Webauton kautta. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen, sekä toimivan internet-yhteyden.

Verkkotunteja voit suorittaa:
ma-to klo 8-22
pe-su klo 8-16

Webauto (www.kuljettajaopetus.fi/strada)  Sieltä löydät kaikki autokouluasi koskevat aikataulut, teoria- ja ajotunnit. Mikäli olet kurssisi yhteydessä ostanut oppimisympäristön käytön (AM, A, B), on sinulla laaja paketti itseopiskelu-materiaalia aina mukanasi. Itseopiskelu (AM, A, B)  sisältää videoita, tehtäviä, tasokokeita, e-kirjan sekä Netreeni teoriakoeharjoittelu -ohjelman. Mikäli suoritat BE -korttia, on sinulla käytössä Netreeni teoriakoeharjoittelu -ohjelma sekä sähköinen oppikirja. Tunnukset ja salasanan löydät opetussopimuksestasi. Mikäli olet unohtanut salasanasi, ota yhteys Stradan toimistoon.   Verkkotunnit Webauto EAS ja RTK, sekä A2/A korotuksen -teoriatunnit suoritetaan verkkotunteina Webauton kautta. Verkkotunteja voit suorittaa ma-to klo 8.00-22.00 ja pe-la klo 8.00-16.00 välillä. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen. Otsikon linkin kautta pääset tutustumaan ohjeisiin lisää. Ja toki apua saat kysyä myös toimistoltamme.   ajoa ja itseopiskelu